JAVASLATKÉRÉS ”Pro Civitate díj” adományozásához

0
428

A Közgyűlés az általa elfogadott Civil koncepcióban rögzítetteknek megfelelően a Veszprémben kiemelkedő tevékenységet végző, az önkéntesség elve alapján szerveződő – az egyesülési jogról, vagy a Polgári Törvénykönyvről szóló törvény alapján létrejött – az illetékes megyei bíróságon bejegyzett, veszprémi székhellyel működő civil szervezetek munkájának elismerésére ”Pro Civitate díjat” alapított.

A kitüntető díj odaítéléséről a Közgyűlés dönt. A Közgyűlés évente egy ”Pro Civitate díjat” adományoz. A díj átadására a Civilek Napján kerül sor.

A ”Pro Civitate díj” adományozását bármely veszprémi bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy, veszprémi székhelyű jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet kezdeményezheti Veszprém Megyei Jogú Város Jegyzőjéhez 2016. március 31-ig benyújtott javaslatával.

Javaslataikat az indoklással együtt Veszprém MJV Polgármesteri Hivatal 8200 Veszprém, Óváros tér 9. címre, vagy a btoth@gov.veszprem.hu e-mail címre küldjék el.

http://www.veszprem.hu/veszpremieknek/palyazatok-allasok-hirdetmenyek/koezerdek-hirdetmenyek/5376–javaslatkeres-pro-civitate-dij-adomanyozasahoz

 

2015 –  Veszprémi Jeruzsálemhegyi Baráti Kör
2014 –  Veszprém Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi, Érdekképviseleti Egyesülete
2013 – Várfok Alapítvány
2012 – Szilágyi Táncegyüttes Alapítvány
2011 – Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete
2010 – Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub
2009 – Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület
2008 – nem adott át díjat az Önkormányzat
2007 – Építők Természetbarát Sportegyesület
2006 – Táplálék Érzékenyek Alapítványa
2005 – Cholnoky Jazzbalettért Alapítvány
2004 – Veszprémi Német Nemzetiségi Klub

Nincs komment

Cikkhez írás

tizenhat + 18 =